Nieuws

Unit4 benoemt Jeremy Roche tot Chief Product Officer

Antwerpen, 

Unit4 heeft Jeremy Roche (51), voormalig CEO van cloud ERP-aanbieder FinancialForce, aangesteld als Chief Product Officer (CPO). Roche is geen onbekende van Unit4; hij was al lid van Unit4’s Executive Committee, waar hij ook in zijn tijd als CEO bij FinancialForce een actieve rol vervulde.

Roche was de drijvende kracht achter de oprichting van FinancialForce in 2009, dat tot stand kwam door investeringen van Unit4 en Salesforce. Het bedrijf is uitgegroeid tot een leider op het gebied van cloud ERP. De apps die het bedrijf biedt zijn bovendien volledig gebouwd op het Salesforce Cloud Platform. Vorige week kondigde Salesforce aan dat Roche zijn functie over zal dragen aan Tod Nielsen, een voormalig bestuurslid bij Salesforce, die zich focust op de verdere uitbreiding van het bedrijf.

Als CPO van Unit4 wordt Roche verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en aanbieden van het end-to-end product en de klantervaring rondom de cloud. Hij kan daarbij putten uit zijn jarenlange ervaring bij FinancialForce, dat mede dankzij hem is uitgegroeid tot een succesvolle organisatie. Roche zal klanten helpen om de transitie naar de cloud te versnellen, waarbij zij kunnen profiteren van productinnovatie en snelle resultaten.

“Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en kan niet wachten om mijn opgedane kennis en ervaring te delen met klanten van Unit4”, zegt Jeremy Roche. “We leven in een tijd van ontzettend snelle cloudadoptie en digitale transformatie. Unit4 speelt hier perfect op in door continu te blijven innoveren, waardoor het bedrijf in staat is om klanten hierbij te ondersteunen. Het is dan ook een spannende tijd voor Unit4 en voor mij, omdat we de kansen die de cloud biedt optimaal willen benutten.”

“Roche neemt het stokje over van Ivo Totev, die de afgelopen drie jaar ontzettend veel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Unit4”, zegt Stephan Sieber, CEO van Unit4. “De aanstelling van Roche komt op een moment dat we een groeiende vraag zien in onze cloudoplossingen. Onze klanten zijn enthousiast over onze zelfsturende bedrijfsapplicaties, die ondersteuning en een verbeterede klantervaring bieden. We zijn erg blij dat Roche ons komt versterken en dat hij zich gaat focussen op het verder verbeteren van de klantervaring. Onder zijn leiding zijn we in staat om onze productmanagement en -marketing nog verder te stroomlijnen, zodat we klanten een end-to-end ervaring kunnen bieden en onze productroadmaps en -aanbod blijven voldoen aan de behoefte van de klant.”

Jeremy blijft in de rol van oprichter en speciaal adviseur verbonden aan het managementteam van FinancialForce.

Mediabibliotheek

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter