Nieuws

HEITEC kiest voor software en digitale assistant van Unit4

Specialist in industriële automatisering wil productiviteit en concurrentievermogen verhogen

Antwerpen, 

HEITEC Group, een expert in industriële automatisering, kiest voor de ERP-oplossing Unit4 Business World On!, waaronder project management, HR en procurement. Ook zal het bedrijf gebruik gaan maken Wanda, de digitale assistent van Unit4, voor het automatiseren van routinetaken.

Ingenieursbureau HEITEC heeft het hoofdkantoor in het Duitse Erlangen en telt zo'n duizend werknemers. Met de implementatie van de software van Unit4 wil HEITEC zijn IT-infrastructuur moderniseren. 

De cloud-oplossing Unit4 Business World On! is speciaal ontworpen voor bedrijven in de dienstverlenende sector. HEITEC verwacht met de software significante verbeteringen te realiseren in de projectplanning en forecasting. Tijdens de implementatie van projecten kan de oplossing bovendien zinvolle inzichten opleveren. Naast het vereenvoudigen van de administratie wil HEITEC duurzame verbeteringen doorvoeren in de productiviteit en het concurrentievermogen van de organisatie. 

"Onze medewerkers zijn onze belangrijkste focus", aldus Dr. Arnold Herp, CEO van HEITEC Innovation. "Als dienstverlener hebben we behoefte aan de beste werknemers in de markt; het aantrekken van jong talent vinden we dan ook erg belangrijk. Dankzij Business World On! kunnen we onze medewerkers een geavanceerde softwareomgeving bieden die hen zal helpen om productiever te zijn. Complexe, los van elkaar staande spreadsheets behoren binnenkort tot het verleden." 

Mediabibliotheek

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter