Nieuws

RHEA Group kiest voor Unit4 Business World On!

Wereldwijde speler op het vlak van consultancy in veiligheid en lucht- en ruimtevaarttechnologie kiest voor ERP platform voor de toekomst.

Antwerpen, 

RHEA Group, een wereldwijde speler op het vlak van consultancy in veiligheid en lucht- en ruimtevaarttechnologie, kiest voor de ERP-oplossing Unit4 Business World On!. RHEA Group was op zoek naar een flexibile oplossing om haar sterke groei te ondersteunen en de bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen.

RHEA Group is actief in 10 landen en er werken wereldwijd zo’n 300 ingenieurs en wetenschappers voor het bedrijf. In totaal telt RHEA Group 20 verschillende nationaliteiten. De afgelopen jaren werkte RHEA Group mee aan meer dan 100 ruimteschepen die betrokken waren bij verschillende ruimtemissies zoals Rosetta, Mars Express, Copernicus en Galileo en hebben ze missies uitgevoerd op het vlak van consultancy in veiligheid in opdracht van gerenomeerde publieke organisaties. RHEA Group tracht zijn diensten steeds te verbeteren. Met de software van Unit4 hoopt RHEA Group een meerwaarde te kunnen bieden naar haar klanten en medewerkers toe, en het verschil te kunnen maken te opzichte van de concurrentie.

“Onze klanten en onze medewerkers zijn onze belangrijkste focus”, aldus Emmanuel Adant, Deputy CEO van RHEA Group. “Onze ingenieurs zijn onze grootste troeven en zij werken in een erg competitieve en veeleisende omgeving. We willen hun werk daarom zo efficiënt en aangenaam mogelijk maken en dat kan mede dankzij de software van Unit4.”

De ERP-oplossing Unit4 Business World On! is speciaal ontworpen voor bedrijven in de dienstverlenende sector zoals RHEA Group. Het systeem zal RHEA Group toelaten flexibel en autonoom op kansen en verandering in te spelen door over real time informatie te kunnen beschikken. Unit4 Business World On! zal gefaseerd worden uitgerold. Het eerste deel zal deze zomer in productie gaan, tegen eind 2017 zal de volledige scope uitgerold zijn in 9 landen. 

Mediabibliotheek

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter