Nieuws

Unit4 Student Management ondersteunt Royal College of Art

Bristol - UK, 

Onderwijsinstellingen weten steeds vaker de weg te vinden naar Unit4 Student Management. Ditmaal neemt het Royal College of Art (RCA) de software in gebruik. Daarnaast voert RCA een upgrade uit op Business World Finance en verhuist het naar de cloud van Microsoft Azure, waar ook Student Management in draait. Zowel de uitbreiding van Business World Finance als de ingebruikname van Student Management ondersteunen RCA in een ambitieus programma vol nieuwe ontwikkelingen, welke financieel wordt gesteund vanuit de Britse overheid. 

Unit4 Student Management voorziet studenten van een intuïtieve user interface op elk device, waarmee ze hun interacties met de universiteit kunnen beheren. Student Management en Business World Finance ondersteunen bovendien strategische initiatieven van werknemers en voorzien hen van bruikbare gegevens; afgeleid van ingebouwde analytics.

RCA is een vooraanstaande kunst- en designuniversiteit die de QS World University Rankings voor dit specifieke vakgebied de laatste drie jaar aanvoert; met alumni als David Hockney, Tracey Emin en James Dyson.

“Na een openbare aanbesteding hebben we gekozen voor Unit4 Student Management omdat ze een geweldige gebruikerservaring en soepele integratie in onze bestaande systemen aanbieden. Unit4 doorziet het hoger onderwijs met wereld leidende next-generation technology”, zegt Emma Bayne, Head of Digital Delivery van RCA.

“We zijn heel blij om onze samenwerking met RCA uit te breiden”, aldus Derren Nisbet, Managing Director van Unit4 in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. “Ze begrijpen welk voordeel Unit4 kan bieden in de cloud. De universiteit wil altijd de nieuwste technologie inzetten, zodat ze hun studenten en medewerkers de beste diensten kunnen leveren. Waaronder toegang tot belangrijke ontwikkelingen in de toekomst, zoals onze artificial intelligent chatbot – Wanda.”

Mediabibliotheek

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter