Nieuws

Unit4 lanceert PSA Suite Business Performance Edition

Antwerpen, 

Unit4 lanceert PSA Suite Business Performance Edition, een vervolg op de overname van Assistance Software afgelopen maand. Dit is een belangrijk resultaat nu Unit4 wereldwijd de toonaangevende leverancier van bedrijfssystemen voor professionele dienstorganisaties wil worden.

De laatste editie van Unit4 PSA Suite biedt als enige een end-to-end aanbod met daarin zowel industrieoplossingen als de integratie met Microsoft Dynamics 365. Dit ondersteunt salesteams bij het genereren en beheren van leads en kansen en het voorspellen van prestaties met de Sales Automation functionaliteit met Microsoft CRM. Gecombineerd met PSA Suite profiteren klanten van real-time inzichten in projecten, budget en omzet. Zo kunnen ze indien nodig direct actie ondernemen om projecten op de juiste koers te houden.

Strategischer
"We hebben ambitieuze plannen om onze PSA Suite wereldwijd snel te ontwikkelen, integreren en vermarkten om zo een grotere voorsprong te nemen in de sector", aldus Jeremy Roche, Chief Product Officer, Unit4. "PSA Suite is erg succesvol als zelfstandige oplossing, maar gecombineerd met Unit4 en zijn domeinervaring is de oplossing nog aantrekkelijker, voor een nog breder scala aan klanten. PSA Suite, in combinatie met Unit4 Business World ERP, is de eerste integrale oplossing op de markt die het volledige professional servicesproces afdekt. Vanaf het eerste cliëntcontact tot afronding en facturering van gerealiseerde deliverables."

Unit4 levert gespecialiseerde klantgerichte oplossingen voor dienstverleners, zodat deze het management van hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren. Voor professionele services ligt de focus van Unit4 op het uitbreiden van de functionaliteiten van PSA Suite en het leveren van vooraf gemaakte content voor belangrijke verticals. Unit4 heeft ook een PSA Advisory Council in het leven geroepen. Hierin wisselen industrie-experts en klanten ervaringen en kennis uit. Dit ondersteunt Unit4’s sectoraanpak.

Klanten van Unit4 PSA Suite zijn onder andere grote organisaties zoals Fugro, RSM, Grant Thornton, Eiffel en KPN.

Mediabibliotheek

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter