Het begint bij u

U weet zelf het beste hoe uw bedrijf werkt. 'Maar dat is niet hoe het systeem werkt'. Komt u dat bekend voor? Dat moet anders kunnen!
Laat uw bedrijfssoftware niet bepalen wat uw organisatie wel of niet kan doen. Unit4 pakt het anders aan. Onze oplossingen beginnen bij u. Ze zijn gemaakt voor publieke en servicegerichte organisaties en ze zijn helemaal ontworpen om uw mensen te helpen. U kunt afscheid nemen van die oude bedrijfssoftware. Voortaan bepaalt u de regels!

U bent bijzonder

Uw mensen verlenen diensten aan klanten, studenten en burgers - en u verdient bedrijfsapplicaties die daar specifiek voor zijn gemaakt.

Maak het werk eenvoudiger

Uw mensen hebben complexe werkzaamheden. Slimmere oplossingen kunnen het veel makkelijker maken om die taken af te handelen.

Adem verandering

Uw organisatie verandert dagelijks. Voor uw mensen is het voortaan heel eenvoudig om zich aan te passen aan die veranderingen.

Cloud, Your Way

Het mag niet uitmaken waar uw applicaties draaien. Wisselen tussen een openbare of private cloud, of lokaal bij u -  die keuze is geheel aan u.

Wat als... bedrijfsapplicaties speciaal waren ontwikkeld voor dienstverlenende organisaties?

Toon Verberg

ERP heeft ingrijpende veranderingen teweeggebracht in de productiesector, waar alles draait om repeterende en gestandaardiseerde processen. Maar voor dienstverlenende organisaties en overheidsinstellingen is nu de tijd aangebroken om bedrijfsapplicaties te implementeren die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen en veranderingen. Hoe ziet dat er dan uit?

Alles gaat uit van uw dagelijkse gang van zaken. Verandert er iets, dan veranderen uw applicaties mee. U zit nooit vast aan een star systeem dat veroudert. U profiteert van de ervaring van duizenden soortgelijke organisaties over de hele wereld. Zij hebben vorm gegeven aan de kernfunctionaliteit van de software. Kortom: u bepaalt de regels, de software past zich aan.

Tijd voor verandering

De mensgerichte organisaties van vandaag hebben te maken met meer complexiteit en dynamiek dan ooit te voren. Met nieuwe concurrenten, nieuwe verwachtingen van klanten. Wanneer uw organisatie zich aanpast aan continue veranderingen, zowel in de markt als in technologie en talent, moet u uw eigen regels kunnen bepalen. Servicegerichte organisaties en overheidsinstellingen hebben op mensen gerichte oplossingen nodig, met alle tools om optimaal te communiceren en plannen, en problemen snel op te lossen. Het is tijd om de status-quo van bedrijfssoftware uit te dagen. Stap af van die traditionele, starre ERP-systemen die zijn ontwikkeld voor repetitieve processen. Unit4 biedt u een nieuw soort wendbare bedrijfsapplicaties op basis van een revolutionair ‘People Platform’, dat uw mensen slimmer, efficiënter en meer op samenwerking gericht laat werken. Bij onze op mensen gerichte oplossingen bepaalt u de regels.

Download de rapporten en lees wat analisten zeggen
Eval Source Eval Source
Mint Jutras Mint Jutras

Wat als... bedrijfsapplicaties zich voegen naar uw mensen in plaats van omgekeerd?

Toon Verberg

Unit4 is 'in business for people'. Mensen zijn geen robots of machines. Ze spelen een rol van betekenis en dienen een hoger doel. Moeten uw mensen echt hun tijd verdoen met gegevens inkloppen en met statische softwaretools? Geef ze de vrijheid om beter en slimmer te werken. Laat ze beter samenwerken als onderdeel van een team.

Met uitgebreide, functiespecifieke tools en volledige controle over veranderingen kunnen mensen zelf aanpassingen doorvoeren. Deze vrijheid is een belangrijke stimulans voor uw werknemers om zich nog beter in te zetten.

Slimmer werken

Het People Platform van Unit4 biedt een compleet nieuw scala aan mogelijkheden, ontworpen rond de behoeften van mensen, om optimaal te kunnen inspelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen (denk aan social, mobile, predictive analytics, de cloud en big data).

Het heeft voordelen voor belangrijke Unit4-producten, waardoor deze intuïtief, duidelijk en flexibel te gebruiken en eenvoudig aan te passen zijn.

Meer mogelijkheden voor uw mensen

Medewerkers en klanten willen bedrijfsapplicaties die lijken op systemen voor consumenten.

Voordelen

 • Superieure productiviteit en acceptatie
 • Complete digitale werkplek, toegankelijk vanaf elk apparaat
 • Eenvoudige toegang tot relevante en complete informatie
 • Grotere betrokkenheid en net zo'n goede gebruikerservaring als op de apparaten thuis.

 

Meer zakelijke mogelijkheden

Servicegerichte organisaties hebben geïntegreerde zakelijke capaciteiten nodig waarmee ze op al hun behoeften kunnen inspelen.

Voordelen

 • Maatoplossingen voor elke functie en taak
 • Flexibele ondersteuning van bedrijfsprocessen
 • Eenvoudige toegang tot relevante en complete informatie
 • Productiviteit dankzij functionaliteit die naadloos samenwerkt

 

Integratie van het digitale

Contextafhankelijk inzicht dankzij digitale innovaties als Social, Mobile, Analytics, Big Data en het Internet of Things.

Voordelen

 • Nieuw zakelijk inzicht, zoals betere inschatting van de einddatum van projecten door sentimentanalyse toe te passen op de communicatie
 • Vereenvoudigde bedrijfsprocessen en minder handwerk, bijvoorbeeld door onkostendeclaraties automatisch te laten invullen op basis van locatiegegevens van mobiele apparaten en gedragsanalyse op basis van big data

 

Verandering mogelijk maken

In het digitale tijdperk moeten organisaties snel kunnen reageren.

Voordelen

 • Extend- en Relate-functionaliteit maakt het mogelijk om veranderingen automatisch door te voeren in de hele applicatie
 • FlexiFields maken aanpassingen mogelijk zonder speciale IT-kennis
 • Gebruik van zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevens

Wat als... omgaan met veranderingen standaard mogelijk is in uw software?

Toon Verberg

Traditionele ERP-systemen zijn ontwikkeld voor machines en gaan uit van repetitieve processen. Maar zo werken op mensen gerichte organisaties niet. De concurrentie verandert altijd en u moet meeveranderen. Wat als uw systeem is gebouwd op een elastische basis die dus rekbaar is en met u meeverandert?

Omdat uw mensen alle veranderingen voortaan perfect onder controle hebben, van het hoogste niveau tot individuele gebruikers, zonder dat er enig programmeerwerk nodig is, maakt u een einde aan de kosten en vertraging die altijd gepaard gaan met wijzigingen aan een traditioneel ERP-systeem. Bij Unit4 zijn uw informatie, workflow en analytics volledig geïntegreerd. Een aanpassing wordt automatisch doorgegeven binnen de volledige software. Het resultaat is dat uw bedrijfsapplicaties net zo snel werken als uw mensen zelf.

Releases

Unit4 Business World Milestone 5

Ontworpen voor mensen, niet voor programma's. Ervaar de kracht van het People Platfom: Milestone 5 van Unit4 Business World (voorheen UNIT4 Agresso) levert een uniek ERP-systeem voor servicegerichte organisaties.

Lees meer

Unit4 Financials

Zorg voor een groter perspectief. Financiële afdelingen zien graag het grote geheel. Unit4 Financials (het vroegere UNIT4 Coda) biedt u meer perspectief dan ooit, dankzij de unieke functionaliteit, Analyzer en Flexi Fields.

Lees meer

Wat als.. u voor een implementatie in de cloud geen enkele concessie hoefde te doen?

Toon Verberg

Er is geen ideale verdeling tussen applicaties lokaal, in de private cloud en in de openbare cloud die voor iedere organisatie werkt. Met 'Cloud Your Way' van Unit4 maakt het niet uit waar u uw oplossing implementeert. U kunt altijd rekenen op de volledige functionaliteit, een snelle implementatie en totale flexibiliteit.

U kunt altijd overstappen op een ander cloudmodel of juist bepaalde onderdelen weer terug in huis nemen. U doet uw upgrades helemaal in uw eigen tempo, perfect aansluitend op uw bedrijfsvoering en workflows. Dankzij de extra opties voor security en disaster recovery hebt u bij een implementatie in de cloud nog meer zekerheid.

Waarom Unit4?

Bij servicegerichte organisaties en overheidsinstellingen staan mensen centraal. Unit4 is helemaal gericht op de realiteit van dergelijke organisaties en instellingen.
De mensgerichte benadering van Unit4 is dan ook overduidelijk aanwezig...

 • ...in onze flexibele, aanpasbare applicaties die met uw mensen meegroeien
 • ...in onze sociale en mobiele mogelijkheden om mensen contact te laten onderhouden waar ze ook zijn
 • ...in onze standaard ingebouwde analytics en branchespecifieke mogelijkheden
 • ...in de Cloud Your Way- aanpak die garant staat voor een implementatie in de cloud zonder concessies
 • ...in de Smart Context-mogelijkheden die bij elke interactie in uw systeem automatisch nieuwe dingen bijleren.

Maar bovenal is het onze filosofie om mensgerichte organisaties te helpen succesvol te worden:
wij maken de applicaties, u bepaalt de regels.