Unit4
Blog

Word deel van het Unit4 innovatie testpanel!

Door:  Michel Jongboer

2018 was het jaar waarin Unit4 de handen ineensloeg met innovatiegigant Innoleaps om met een klein, gemotiveerd team Lean & Growth hackingmethodologieën toe te passen binnen Unit4 en om zo nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Uren hebben we besteed aan het onderzoeken van wat er allemaal speelt in de markt rondom de financieel intermediair. Wat zijn de trends, vernieuwingen, veranderende wetgeving die van invloed zijn? 

Hoe blijft de financieel intermediair succesvol?
Er zijn ruim 150 interviews afgelegd, webpagina’s en video’s gebouwd en een eerste versie van een product getest met een grote groep enthousiaste financieel intermediairs. En dat allemaal om te achterhalen: welke innovatie heeft de financieel intermediair van tegenwoordig nodig om succesvol te blijven? 

MKB Risicoanalyse Tool
Na 13 weken presenteerde het team, Team e-Surance, een propositie waarmee wij denken dat we de dienstverlening van de financieel intermediair beter en slimmer kunnen maken. De ontwikkelde Risicoanalyse Tool moet het mogelijk maken voor een financieel intermediair om sneller en makkelijker analyses te maken voor het MKB-segment. 

Innovatie kost tijd 
Momenteel wordt er getest welke vragen, op welk moment relevant zijn voor de financieel intermediair om te vragen. De tool moet de intermediair vooral helpen waarde toevoegen aan de dienstverlening aan hun klanten.  

Innovatie is niet van de ene op de andere dag te realiseren. Je moet bereid zijn om snel van richting te veranderen en om telkens weer opnieuw met mensen in gesprek te gaan om te ontdekken wat zij nou écht nodig hebben. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.  

We need you!
Unit4 is hard op weg om de Risicoanalyse Tool verder uit te werken en om deze dit jaar nog op de markt te brengen. En om ervoor te zorgen dat de tool alles is wat jij als financieel intermediair nodig hebt, nodigen wij jou uit om deel te worden van ons testpanel! 

Wil jij meedenken of jouw mening geven over het nieuwe product? Laat dan je gegevens achter en het team neemt zo snel mogelijk contact met je op om meer informatie te geven en een afspraak in te plannen. 

Meld je nu aan!

Michel Jongboer

Michel Jongboer is verantwoordelijk voor de software-strategie en het portfolio bij Unit4 Financial Services. In die hoedanigheid is hij betrokken bij de ontwikkeling van Accountancy, Financieel Intermediair en Business Intelligence software.