Blogg

Tack för ett spännande 2017!

Publicerat av  Finn Følling

Så är det bara några få dagar kvar av 2017, för mig personligen har det varit ett händelserikt första år som VD på Unit4 i Sverige och för oss alla ett spännande och roligt år ihop med dig som kund. Jag vill här ta tillfället i akt och tacka alla kunder och samarbetspartners för det gångna året och för det stora engagemang vi känt från er - Stort tack!

Julhelgen närmar sig med stormsteg och alla firar vi jul på lite olika sätt, för en del är julgranen viktigast, för en del andra Kalle Anka, för mig personligen är det framförallt några dagar för återhämtning och reflektion tillsammans med familjen.

Unit4 har under de senaste åren valt att donera pengar till olika organisationer i samband med events och i juletider. I år valde vi att rikta vårt stöd till Cancerfonden, Rädda Barnen, Stockholms Stadsmission och Unicef. Alla gör de ett fantastiskt arbete och vi hoppas verkligen att dessa pengar ger många behövande en bättre vardag och mycket hopp om en ljusare framtid.

Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete och önskar dig en riktigt God Jul och ett riktigt, riktigt Gott Nytt 2018!

Med vänlig hälsning

Finn Følling
VD, Unit4 Sverige

 

 

Finn Følling

CPM Director, Nordic