Unit4
Blogg

Vi syns på KOMMEK!

Publicerat av  Cecilia Axlinder

Den 22 -23 augusti är det åter igen dags för KOMMEK, Sveriges ledande mötesplats för alla som arbetar inom kommuner, landsting och regioner.
Unit4 medverkar givetvis även detta år och vi ser fram emot härliga dagar med kunskap, inspiration och engagemang samt möjlighet att delta i högintressanta samhällsdiskussioner och ta del av utmanande tankar.

Den 23 augusti talar Urban Danielsson om "Digitala framsteg gör jobbet roligare" i sal Julia, se mer information nedan, missa inte det intressanta seminariet.

Välkomna till Malmömässan och till monter C16!
 

Digitala framsteg gör jobbet roligare
Föreläsare: Urban Danielsson, Lösningsarkitekt, Unit4, samt gäster
Tid: kl. 12:45
Sal: Julia

Hur kan man på bästa sätt följa med i utvecklingen och utnyttja ny teknik för att skapa bättre service till sina invånare, bli mer miljövänlig, mer effektiv och därmed skapa en modern och roligare arbetsplats. Vi vill gärna prata om vilka trender och behov vi ser bland våra kunder kopplat till hur ett användarvänligt ekonomisystem kan utgöra en möjliggörare för digitalisering, till exempel genom lösningar för e-handel. Vi bjuder med några av våra kunder upp på scenen för att prata både och dagens och morgondagens utmaningar. Lyssna till perspektiv både från stora och små kommuner genom intressant dialog på scenen, och hur våra kunder hittar lösningar för att uppnå sina strategiska mål, både långsiktigt och kortsiktigt.

 

Cecilia Axlinder

Cecilia Axlinder

Communication Manager Continental Europe

FÖLJ MIG