Evenement

CFO Day 2018

CFO Day 2018

Seminar

Op donderdag 22 maart 2018 organiseert Unit4 in samenwerking met Alex van Groningen het event CFO Day in Wolvenbos, Kapellen. Het thema is: Accelerate Learning!

In dit snel veranderende digitale tijdperk is de capaciteit van organisaties om snel te leren en kennis om te zetten in actie de meest kritische succesfactor. Organisaties die massaal kennis weten te verzamelen, deze kennis vervolgens in actie om te zetten en het exponentieel te laten toenemen, winnen.

Tijdens CFO Day 2018 gaan we met elkaar in gesprek over hoe we van onze organisaties echte lerende organismen kunnen maken door kennis te vergaren vanuit medewerkers, ecosystemen en wereldwijde kennisgemeenschappen. Hoe kunnen we deze kennis omzetten in oplossingen voor klanten en blijven we onszelf verbeteren door co-creatie?

Wat zijn de bouwstenen van een lerende organisatie en wat moet er om binnen onze huidige organisatie? Hoe kan u als CFO een leercultuur stimuleren en waar staan uw controle en compliance frameworks leren in de weg. Hoe kunnen we deze kennis omzetten in oplossingen voor klanten en blijven we onszelf verbeteren door co-creatie?

Meer informatie over het congres en het volledige programma kunt u vinden op https://executiveday.be/cfo-day/

Congres bijwonen?
Wilt u dit congres graag bijwonen en behoort u tot de doelgroep*?
Schrijf u gratis in door contact met ons op te nemen via unit4bs@unit4.com
 

* Deelname aan CFO Day is voorbehouden aan Belgische CFO's en Financieel Directeuren die werkzaam zijn voor organisaties met een minimale omzet van 100 miljoen euro.

Aanmelden

Aanmelden
22 maart 2018 12:30 - 19:30  
Wolvenbos, Heidestraat-Zuid 107, 2950 Kapellen, Belgium