Skip to main content

Magyarország

A Unit4 csapata az egész világon és Magyarországon is magas minőségű, a munkavállalók elégedettségére fókuszáló ERP megoldásokat szállít az ügyfelei számára.

View page in: English
Translate

 
  Days
:
  Hours
:
  Minutes
:
  Seconds

Rólunk

A Unit4 Magyarországon több évtizedes ERP megoldás szállítói tapasztalattal segíti a helyi és a nemzetközi vállalatokat sikereik elérésében. Felhőképes ERP-nk, kontrolling megoldásaink, valamint iparágspecifikus vállalatirányítási rendszereink értéket teremtenek a vállalatok stratégiai folyamataiban a szolgáltatás, a kereskedelem, a pénzintézetek és a gyártás területén.

Helyi szaktudásunk

a network router in the shape of a white cloud with blue network cables attached to look like rain

Termék: Unit4 ERP (Hungary)

Felhőképes ERP, középvállalatokra optimalizált, széleskörű regionális funkcionalitással, rugalmasan és gyorsan implementálható, kötöttségektől mentes, korszerű vállalatirányítási rendszer.

image of a warehouse

Termék: Unit4 Logistics

A Unit4 Logistics egy olyan ERP rendszer, amely kereskedelemmel és gyártással foglalkozó vállalatok számára készült. Rendszerünkkel lehetőség nyílik a megfelelő kapacitástervezés, gyártásirányítás, készletnyilvántartás és raktárirányítás folyamatainak kezelésére.

image of a laptop, calculator and pen

Termék: Unit4 Financials

A Unit4 Financials úttörő módon egy egységesített főkönyvre épülő pénzügy-számviteli rendszer. Megoldásunkkal lehetősége lesz racionalizálni és automatizálni pénzügyi folyamatait, így a ma elérhető leghatékonyabb adminisztrációt érheti el.

image of a manufacturing robotic arm

Iparág: Gyártás

A Unit4 ERP egy átfogó PLM megoldás a diszkrét gyártással foglalkozó vállalatok, mint a high tech elektronikai, az autó alkatrész- illetve az ipari gépek és felszerelések gyártói számára. Rendszerünkkel az implementációs kockázatok megszűnnek, alacsony beruházási igény mellett.

image of large speakers on the top of a tower

Iparág: Kereskedelem

A Unit4 ERP tetszőlegesen komplex kereskedelmi konstrukciókat nyújt a legnagyobb forgalom elérésének érdekében. Biztonságosan reagálhat a kereskedelmi kihívásokra - naprakész jelentésekkel és valós idejű adatokkal, elemzésekkel csatlakozhat az ekereskedelem világához is.

image of a plane flying over storage containers

Iparág: Szállítmányozás és logisztika

A Unit4 ERP megoldás szállítmányozási funkcionalitása a helyi szabályozásoknak megfelelően támogatja az iparág szereplőit.

image of a laptop and mouse

Iparág: Szolgáltató vállalatok

A Unit4 ERP segítségével projektjeit időben, a tervezett költségvetésnek és az elérendő célnak megfelelően teljesítheti. Az erőforrások optimális felhasználásával és proaktív tervezéssel növelheti vállalata nyereségét

Akik megbíznak bennünk

Partnereinkkel közösen szolgáljuk ki az ügyfeleinket a teljes közép-kelet európai régióban, budapesti irodánkból. Olyan ERP megoldásokat szállítunk, amelyek változatos iparágak számára biztosítanak irányítási rendszereket. Szoftvereink révén a vállalatok megannyi feladatot és folyamatot automatizálhatnak, így munkavállalóik az értéket teremtő feladatokra koncentrálhatnak.

 

A Unit4 Financials-ben számviteli, adózási szempontok és IFRS szabvány szerint is kezelni tudjuk a tárgyi eszközöket, egyáltalán nem okoz gondot, hogy az eltérő szabályok miatt az egyik nyilvántartásban nyolcezerrel több eszköz szerepel, mint a másikban, a modul ezt megbízható rugalmassággal kezeli.

Tóth Gergely

Pénzügyi Vezető, Rossmann

Töltse le esettanulmányunkat!

Magyarország

Ismerje meg, hogy milyen magas szintű felhasználói élményt nyújtanak munkavállalóinak a Unit4 szoftverei!

Kattintson és kérjen vállalatára szabott szoftverbemutatót!

Unit4 Coda Hungary Kft.
+36 1 933 37 44
Lajos utca 28-32
1023 Budapest
HU

Map and Directions