Verlaag de lasten voor belastingbetalers

Profiteer van geavanceerde functies en een snelle implementatie. Tegen een aanzienlijk lagere cost of ownership dan onze concurrenten kunnen bieden.

Bied burgers een betere dienstverlening

Verbind intuïtieve, mobiele technologieën met krachtige tools voor rapportage en analyse. Verbeter zo voortdurend de dienstverlening richting burgers. 

Ontsluit het potentieel van ambtenaren

Automatisering en self-service maken het uw medewerkers gemakkelijker zich te richten op meer complexe taken. Daardoor leveren ze meer waarde en halen ze meer voldoening uit hun werk.

Gebruik gegevens veilig

Zorg voor transparantie zonder de beveiliging van gegevens in gevaar te brengen met Cloud Your Way: public cloud, private cloud of implementatie op locatie, tegen een betaalbare prijs.

U bepaalt de regels voor uw bedrijfssoftware

Unit4 Business World biedt organisaties uit de publieke sector ongeëvenaarde waarde, zonder afbreuk te doen aan de capaciteit. Het bedrijfsinformatiesysteem is speciaal ontworpen voor mensgerichte organisaties. Het biedt u krachtige backoffice-mogelijkheden voor de boekhouding, budgettering, inkoop, HR en salarisadministratie, en tools die werken zoals uw mensen werken. Stroomlijn backoffice-taken zodat medewerkers zich kunnen richten op frontoffice-vraagstukken en uw organisatie meer kan bereiken. De aanpasbaarheid van onze oplossingen ondersteunt u in het doorvoeren van organisatieveranderingen, veranderende wet- en regelgeving (zoals de Beleids- en BeheersCyclus), het opzetten van shared service organisaties, in- en outsourcing en het invullen van nieuwe verantwoordelijkheden. 

Profiteer van flexibele, schaalbare bedrijfssoftware die u overal de beste ondersteuning biedt. Door uw eigen regels op te stellen, bepaalt u uw eigen succes.

Wat als uw software u meer werk uit handen kan nemen, zodat u budget overhoudt voor andere projecten?

Toon Verberg

Unit4 Business World biedt geavanceerde mogelijkheden tegen aanzienlijk lagere implementatie- en onderhoudskosten dan traditionele ERP-oplossingen. Business World biedt meer dan alleen een stevige basis voor backoffice-processen. De software ondersteunt uw medewerkers om efficiënter te werken met intuïtieve tools voor onder meer geautomatiseerde onkostendeclaraties en eenvoudig samenwerken aan projecten. Business World integreert met uw bestaande softwareoplossingen en borgt zo de integriteit van uw data. Met elke euro die u bespaart op uw IT-oplossingen, kunt u beter de dienstverlening bieden die burgers eisen.

Ervaringen

Unit4 levert software-oplossingen aan meer dan 1.500 organisaties in de publieke sector wereldwijd, waaronder centrale en lokale overheden, en rechtshandhavers.

 • "We werken in een omgeving die snel verandert, omdat er voortdurend nieuwe projecten bijkomen en er andere weer aflopen. Met de oplossing van Unit4 beschikken we over een omgeving die heel efficiënt de nodige ondersteuning kan bieden voor die verandering."

  CFO, VIB

 • "Met de oplossing van Unit4 ondersteunen we de toenemende behoefte aan strikte budgetcontrole en rapportering, terwijl we de afdelingen tegelijk meer financiële verantwoordelijkheid geven."

  Algemeen directeur, Bruxelles Formation

  Lees het hele verhaal

 • "Dankzij de implementatie van Unit4 Financials beschikken we over een modern, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem en zijn we gewapend voor de veranderingen waarmee FBZ voortdurend geconfronteerd wordt."

  Manager finance, FBZ-FSE

 • "Onze functionele behoeften en het wettelijke kader van onze activiteiten evolueren voortdurend. Dat vraagt om ondersteuning door een flexibel en betrouwbaar pakket."

  Afdelingshoofd beleid en financiën, n.v. De Scheepvaart

 • "Onze organisatie evolueert mee met de noden van onze lidbedrijven. Met oplossing van Unit4 beschikken we over een omgeving die onze evolutie op een flexibele manier ondersteunt."

  Management controller, Agoria

  Lees het verhaal

Wat als u voor het verbeteren van uw organisatie dezelfde tools kunt gebruiken als voor het rapporteren over de voortgang daarvan?

Toon Verberg

Unit4 Business World helpt u interne processen te stroomlijnen en uw succes te delen via nauwkeurige rapportages over alle informatie die u moet presenteren. Onze tools bieden real-time inzicht in alle organisatieonderdelen en projecten. Ze bieden budgetanalyse volgens IFRS en GAAP om de geldstromen te volgen. Benchmark resultaten van periodieke en ad-hoc rapportages die uw financiële prestaties tonen en de KPI's meten. Het verzamelen van data die het werkelijke verhaal van uw bedrijf laten zien, is nog nooit zo eenvoudig geweest. Of dat nu nodig is voor een wekelijkse vergadering of om te voldoen aan vereiste financiële verslaglegging.

Ontworpen voor mensen

Unit4 Business World biedt specifieke ERP-functionaliteit voor de publieke sector. Onze flexibele applicaties zijn ingesteld op verandering. Ze ondersteunen u bij organisatieveranderingen, in- of outsourcen, het toevoegen van nieuwe verantwoordelijkheden, het opzetten van shared services organisaties, en het toevoegen van nieuwe functies. Dit alles zonder dure en tijdrovende systeemveranderingen. Intuïtieve tools helpen u om meer te doen met minder middelen. Uw medewerkers krijgen meer tijd voor belangrijkere taken. Pas uw organisatie sneller, kosteneffectiever en zonder onderbrekingen aan veranderingen aan. Implementeer een volledige verzameling tools op locatie of in de cloud, toegankelijk vanaf kantoor of mobiele apparaten. Zo kunt u uw digitale strategie op een kosteneffectieve wijze moderniseren. Software die op dezelfde manier werkt als uw mensen vormt de ultieme partner voor de publieke sector.

Laat uw medewerkers waardevollere productiviteit leveren

Toon Verberg

Uw mensen moeten voldoen aan de toenemende verwachtingen van burgers. Er mag geen tijd verloren gaan met herhalend administratief werk. Software moet backoffice-taken en routinematige administratieve taken vergemakkelijken, zodat uw organisatie zich kan richten op diensten met een hogere waarde. Unit4 Business World is het zelfsturende ERP-systeem dat mensen en middelen vrijmaakt voor dienstverlening die burgers ten goede komt. En wanneer de wet- en regelgeving verandert of uw kerntaken evolueren, kunnen uw tools meegroeien. Door de aanpasbaarheid blijven ze u ondersteunen; ook in uw toekomstige prioriteiten.

Belangrijkste voordelen

Onze oplossingen helpen uw organisatie of afdeling met tools die zijn ontworpen om de behoeften van de publieke sector te ondersteunen.


Cloud at your Speed

Geef uw team de volledige controle over een veilige overstap naar de cloud, in het tempo dat u wenst.

 • Flexibel: u kiest zelf of en wanneer u uw oplossingen overzet naar de cloud, met een minimale inspanning.
 • Gestandaardiseerd: eenvoudig te implementeren en te gebruiken, met lage implementatiekosten en een veel kortere terugverdientijd. 
 • Klaar voor gebruik: altijd en overal toegang tot de software, op elk apparaat zonder enige vertraging.
 • Bedrijfscontinuïteit: u profiteert voortdurend van de nieuwste innovaties met onze cloudopties, zonder extra configuratie of uitgebreide testen.

Met Cloud at your Speed hebt u de volledige controle over wat er gebeurt in de cloud en wanneer het daar komt.

Meer informatie