Nieuws

NGDATA kiest voor Unit4 om internationale groei te ondersteunen

Big databedrijf vertrouwt op ERP-oplossing Business World

Antwerpen, 

De Gentse scale-up NGDATA kiest voor Unit4 om haar internationale groei te ondersteunen met ERP-oplossing Unit4 Business World. De samenwerking betekent voor NGDATA een uniformisering van haar processen en datamodel en een consolidatie van het applicatielandschap. Dit zal het bedrijf toelaten haar verdere globalisering in goede banen te leiden.

De implementatie van Unit4 Busines World is nu reeds bezig. De afronding van fase 1 wordt verwacht in maart 2018. “Unit4 Business World kan de processen van NGDATA maximaal en effectief ondersteunen en bovendien een optimale informatievoorziening bieden. We kunnen een snelle implementatie garanderen dankzij onze uitgebreide ervaring met dynamische dienstverleners,” zegt Jérôme de Waele, Accountmanager bij Unit4.

Eens het systeem volledig operationeel is, krijgt NGDATA de volledige controle in handen. “Het is een van de redenen waarom we kozen voor Unit4,” zegt Didier Van der Coelden, CFO bij NGDATA. “De sterke aanpasbaarheid op functioneel niveau en schaalbaarheid van de software zorgt ervoor dat we zelf aanpassingen kunnen doorvoeren, zowel op vlak van projectmanagement, als op vlak van HR, budgettering en financiële rapportage.”

De Total Cost of Ownership en Total Cost of Change ligt dankzij de sterke aanpasbaarheid door de klant erg laag; daardoor kan Unit4 Business World de processen van NGDATA maximaal en effectief ondersteunen en een optimale informatievoorziening bieden, zonder dat er extra kosten bij komen kijken.

NGDATA haalde recent nog ruim 16 miljoen op in een investeringsronde met HPE Growth Capital om verdere globale groei te faciliteren. Met Business World van Unit4 beschikt het bedrijf nu ook over de technische capaciteiten om deze globale groei te verzekeren.

Over NGDATA

NGDATA® helpt datarijke bedrijven in de financiële dienstensector, media en uitgeverijen en telecombedrijven om een consistente klantervaring te bieden. NGDATA's geavanceerde klantendataplatform, Lily™, stelt mensen centraal binnen elke onderneming. Lily's Customer DNA leert voortdurend van menselijk gedrag om de beste klantervaring te bieden, bijvoorbeeld bij bedrijven als Belfius Bank, Innogy en Telenet. NGDATA heeft haar hoofdzetel in Gent en beschikt over vestigingen in de V.S., Europa en Azië/Pacific.

Voor meer informatie www.NGDATA.com.

Mediabibliotheek

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter