Nieuws

Unit4 lanceert People Platform Extension Kit om ERP uit te breiden met apps op maat

Antwerpen, 

Unit4 introduceert vandaag nieuwe clouddiensten, ontworpen voor klanten en partners om hun bedrijfsoplossingen eenvoudig uit te breiden met branchespecifieke apps op maat.

People Platform Extension Kit is ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van dienstverleners. Nu organisaties hun bedrijfsmodellen moderniseren, biedt Unit4 klanten en partners de vrijheid om zelf onderscheidende frontend-applicaties te ontwikkelen, die gebruikmaken van de meest essentiële data uit hun backoffice-systemen.

Met de Extension Kit hebben partners en klanten toegang tot de volledige Unit4-technologie. People Platform is de basis voor het creëren van intelligente bedrijfsapplicaties en zorgt er voor dat Unit4-applicaties verder self-driving kunnen worden door toegang te krijgen tot mogelijkheden voor machine learning, gebaseerd op dataverzameling en data mining. Met de Extension Kit kunnen partners en klanten op maat gemaakte uitbreidingen of complete toepassingen bouwen met de tools en oplossingen waar zij het prettigste mee werken.

Hiermee profiteren ze van de krachtige mogelijkheden van People Platform en de intelligentie in Unit4 Business World. Deze door hen ontwikkelde oplossingen kunnen vervolgens worden aangeboden via elke marktplaats die voldoet aan de industriestandaarden.

“We bevinden ons in een tijdperk waar technologie voor het eerst meer kan doen dan wat de traditionele business best practice vereist”, zegt Holger Mueller, VP en Principal Analyst bij Constellation Research. “We zien dat organisaties zich sneller dan ooit ontwikkelen. Ze kunnen een disruptor zijn of krijgen zelf hier  met een disruptor maken. Door hen de middelen te geven om diensten en kleine apps te bouwen die er voor hen toe doen, kunnen ze breken met de monolithische aard van ERP. Door technologie zoals deze, worden mensen in het bedrijfsleven slimmer, kunnen ze effectiever werken en zijn ze van meer waarde in hun werk.”

“De Everything as a Service (XaaS) economie zorgt ervoor dat bedrijfsmodellen over de hele wereld veranderen”, vertelt Stephan Sieber, CEO van Unit4. “Naarmate de vraag van klanten naar eenvoudige online abonnementsdiensten en snelle waardegroei toeneemt, moderniseren organisaties bedrijfsmodellen om de efficiëntie te vergroten. Klanten, werknemers en zakenpartners worden zo op nieuwe manieren betrokken. De belangrijkste kernsystemen van ondernemingen zijn van vitaal belang, maar zorgen op zichzelf niet voor concurrentiedifferentiatie. Door ons platform te openen voor eenvoudige applicatieontwikkeling, ongeacht de programmeertaal of industrie, kunnen klanten zeer specifieke apps bouwen met toegevoegde waarde en een naadloze gebruikerservaring. In wezen is dit de volgende generatie van maatwerktechnologie die organisaties in staat stelt om precies te hebben wat ze willen en nodig hebben om succesvol te zijn.”

People Platform Extension Kit is beschikbaar in het najaar van 2018. Klanten en partners kunnen zich vanaf juni aanmelden voor het Early Adopter Program.

Mediabibliotheek

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter