Nieuws

Unit4 lanceert performance management in Azure cloud met nieuwe brancheoplossingen

Antwerpen, 

Unit4 maakt zijn prevero corporate performance managementoplossing nu ook beschikbaar op Microsoft Azure Cloud. Bovendien introduceert Unit4 nieuwe performance managementoplossingen voor verschillende sectoren, zoals onderwijs, publieke sector, non-profit sector en zakelijke dienstverlening.

De brancheoplossingen zijn geoptimaliseerd om actieve planning en rapportage voor deze organisaties te versnellen. De implementatietijd wordt verkort en klanten worden ondersteund bij het beheren van bedrijfskritische gegevens, het verbeteren van prestaties, het waarborgen van compliance en het geven van inzicht. Unit4 gebruikte zijn ervaring met duizenden klanten in verschillende industrieën die al Unit4 prevero in de Azure cloud gebruiken om hiervoor best practice modellen, KPI’s en industriebenchmarks te combineren.

Voor de volgende sectoren introduceert Unit4 nieuwe performance management oplossingen:

  • Performance Management voor onderwijs – biedt instellingen volledig inzicht in hun prestaties, met inbegrip van metrics voor academici, toelatingen en het studentenleven. Hiermee worden initiatieven die studenten helpen om te slagen ondersteund, wat vandaag de dag bij veel instituties het belangrijkste aandachtspunt is. Een dashboard toont realtime metrics om besluitvorming te ondersteunen. Ook kunnen hiermee onderliggende trends, patronen en inzichten worden geanalyseerd.
  • Performance Management voor zakelijke dienstverlening – ondersteunt project lifecycle management met dashboardoverzichten, technologieën en geavanceerde analytics om strategie, business en budgetten op elkaar af te stemmen.
  • Performance Management voor non-profit sector – geeft inzicht in hoe donaties en financiering het best gebruikt kunnen worden met transparante subsidieanalyse en -rapportage. Hiermee kunnen donoren beter op de hoogte worden gehouden van de hulp die zij bieden. Ook kunnen fondsen worden opgespoord en resultaten worden gebenchmarkt, terwijl er tegelijkertijd voor wordt gezorgd dat alle middelen gefocust blijven op de kerntaak.
  • Performance Management voor publieke sector – organisaties kunnen altijd en overal hun financiële en personele middelen inzien en nauwkeurig beoordelen om zo in te zien waar er bespaard kan worden op uitgaven. Geavanceerde visuele data-analyses geven belanghebbenden voorspellende inzichten op basis van transparante data, voor beter geïnformeerde besluitvorming.

Prevero, dat in juli 2016 door Unit4 werd overgenomen, is goed geïntegreerd met Unit4 Business World ERP-suite en Unit4 Financials. Unit4 prevero won in 2017 de Office of Finance award bij de Ventana Research Digital Innovation Awards, waar technologie wordt erkend die een aanzienlijke bijdrage levert aan het verbeteren van de efficiëntie, productiviteit en prestaties van een organisatie.

In een recente review van prevero, schrijft Robert Kugel, Senior VP of Research bij Ventana Resarch: “Het is ontworpen om consistent te blijven binnen Unit4’s ontwerpfilosofie van self-driving software. Als gevolg hiervan is Unit4 prevero veel eenvoudiger om onder de knie te krijgen dan de meest populaire business intelligence tools...”

"We bieden een van de meest uitgebreide, maar tevens meest gebruiksvriendelijke cloud performance managementoplossingen op de markt"

Matthias Thurner, Unit4 prevero CTO

“We bieden een van de meest uitgebreide, maar tevens meest gebruiksvriendelijke cloud performance managementoplossingen op de markt”, vertelt Matthias Thurner, Unit4 prevero CTO. “In combinatie met de expertise van Unit4 op het gebied van dienstverlening, leveren we eenvoudig te gebruiken kant-en-klare oplossingen voor organisaties die hun mensen helpen om goed doordachte beslissingen te nemen. Hierdoor wordt het eenvoudiger dan ooit tevoren om strategie, financiën en activiteiten op één lijn te brengen. Veel industrieën maken een periode van snelle veranderingen door nu ze nieuwe diensten introduceren om aan de eisen binnen de nieuwe XaaS-economie te voldoen. Organisaties zijn meer dan ooit op zoek naar oplossingen zoals de onze die strategische en voorspellende planning ondersteunen die nodig is in zo’n concurrerende omgeving.”

Mediabibliotheek

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter