Nieuws

Unit4 Multivers Web, ontwikkeld door de accountant en stukadoor, powered by Unit4

Antwerpen, 

Woensdag 16 mei 2018 heeft het Unit4 Multivers team in samenwerking met klanten, accountantskantoren en partners een vervolg gegeven aan het reeds gelanceerde Early Adopter Programma (EAP). Deelnemers van het EAP hebben na een inleidend webinar als eerste toegang gekregen tot Unit4 Multivers Web. Voor ons een geweldig moment omdat er vanaf deze dag voor het eerst gebruikers in onze vernieuwde applicatie werken!

Waarom kiest Unit4 voor deze aanpak?

Een aantal weken geleden is het Early Adopter Programma ontstaan. Het doel hiervan is om samen met Unit4 Multivers klanten, accountantskantoren en partners het beste boekhoudpakket te ontwikkelen voor het MKB. In deze unieke samenwerking krijgen de deelnemers van het EAP als eerste de nieuwe software te zien en mogen ze hier ook echt mee gaan werken. 

Op hun beurt leveren alle deelnemers van het EAP feedback op de ontwikkelde software. Dit kan direct vanuit het pakket doordat er in de applicatie een ‘Feedbackknop’ aanwezig is. Daarnaast leveren de deelnemers ook ideeën aan. Al deze ideeën worden verzameld op een ideeënplatform, waarna andere gebruikers de ideeën kunnen ‘liken’. Zo krijgen de beste ideeën de meeste likes en zien wij waar onze Unit4 Multivers klanten behoefte aan hebben.

Vervolgens bekijkt onze ontwikkelafdeling de aangeleverde feedback en worden de beste ideeën ook daadwerkelijk opgepakt en krijgen ze een plekje op de ontwikkelingskalender.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de voortgang van de ontwikkeling van Unit4 Multivers Web? Neem dan eens een kijkje op ons communicatieportaal. Hier ziet u precies welke functionaliteit al beschikbaar is in de nieuwe versie van Unit4 Multivers en welke functionaliteit de komende periode wordt ontwikkeld.

Communicatieportaal bekijken

Zelf deelnemen?

Bent u naar aanleiding van dit bericht enthousiast geworden en wilt u ook graag zelf de eerste fase van deze ontwikkeling ervaren? Maak dan gebruik van onderstaande aanmeldlink. Wij nemen vervolgens contact met u en/of uw klant op.

Ik wil deelnemen

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter