Nieuws

Unit4 ondertekent partnerschap voor toevoeging logistieke afhandeling aan industrieportfolio voor humanitaire non-profits

Antwerpen, 

Unit4 gaat een partnerschap aan met Humanitarian Software LLC (HS), een Amerikaanse organisatie die is gespecialiseerd in logistieke oplossingen voor non-profitorganisaties. Met deze samenwerking breidt Unit4 zijn aanbod voor non-profitorganisaties wereldwijd uit met gespecialiseerde supply chain-software.

Humanitarian Software levert Humanitarian Enterprise Logistics Manager (HELM), een modulaire, schaalbare oplossing die non-profitorganisaties helpt om zowel gekochte als gedoneerde voorraden te beheren. Ook ondersteunt de bedrijfssoftware de opslag- en distributiebehoeften van non-profitorganisaties die humanitaire hulp en rampenbestrijding verzorgen. De software ondersteunt ook processen die specifiek voor non-profits zijn, zoals het verwerken van geplande en niet-geplande schenkingen in natura, reverse logistics en het tracking en tracing van batches, met name voor geneesmiddelen en farmaceutische producten.

“HELM is specifiek ontworpen voor de unieke behoeften en uitdagingen van supply chain management voor giften in natura, humanitaire hulp en rampbestrijding”, vertelt Steve Bardos, Managing Member bij HS. “Non-profitorganisaties ontvangen vaak gedoneerde materialen. Hierdoor hebben ze dagelijks te maken met nieuwe uitdagingen in het naleven van de voorwaarden van donoren voor het gebruik van die materialen en de restricties wat betreft internationale verzending van goederen. Deze zaken maken de dagelijkse werkzaamheden van non-profit organisaties tamelijk gecompliceerd.”

Unit4’s expertise in oplossingen voor projectboekhouding en financiële boekhouding voor organisaties zonder winstoogmerk, in combinatie met onze gespecialiseerde logistieke verwerkingscapaciteiten, creëert een overtuigende propositie voor humanitaire hulporganisaties.”

"Humanitarian Software is een ervaren leverancier van oplossingen, gericht op de behoeften van de non-profitsector", zegt Henk Jan Onstwedder, Global Head of Not-for-Profit bij Unit4. "Humanitaire hulporganisaties en rampenbestrijdingsorganisaties hebben doorgaans een aantal zeer unieke bedrijfsmodellen en uitdagingen die niet goed worden gedekt door traditionele software voor het beheer van de supply chain. Gecombineerd met onze expertise en ERP-oplossing voor de industrie, bieden we deze organisaties een complete en op maat gemaakte oplossing die hen de toegevoegde waarde biedt die ze nodig hebben in hun strategische processen, en, het allerbelangrijkste, hun mensen helpt effectief te zijn in hun werk.”

Mediabibliotheek

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter