Nieuws

Unit4 kondigt nieuwe cloud-extensies aan die bedrijfsapplicaties snel en eenvoudig met elkaar verbinden en uitbreiden

Microservices-gebaseerde extensies veranderen wat er mogelijk is met bedrijfssoftware

Utrecht, Nederland, 

Unit4, een ERP-leider gericht op de complete werkbeleving van mensen, kondigt vandaag nieuwe cloud-extensies aan die snel en eenvoudig uitgebreide functionaliteit leveren voor Unit4-bedrijfsapplicaties.

Ontwikkeld met behulp van Unit4's Extension Kit zijn deze op microservices-gebaseerde extensies beschikbaar op Github. Unit4 biedt klanten en partners de vrijheid om onderscheidende frontend-applicaties te ontwikkelen die profiteren van de bedrijfskritische data in hun backofficesystemen.

De nieuwe diensten omvatten:

  • Agendamelding in Outlook wanneer er een afwezigheid wordt aangemaakt in Unit4 Business World
  • Geautomatiseerde rapportage als een klant/donateur die in Business World geregistreerd is op de Amerikaanse overheidscontrolelijst staat
  • Rapportage van de kredietrisicobeoordeling van klanten via Dun and Bradstreet
  • Een serviceaanvraag maken in Unit4 Business World met Google Forms
  • Het verwelkomen van nieuwe medewerkers met behulp van Unit4's Digital Assistant
  • Het aanvullen van leveranciersinformatie in Business World met behulp van gegevens van de Kamer van Koophandel

Deze zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de klant en zijn een voorbeeld van hoe eenvoudige bedrijfssoftware nu door gebruikers kan worden aangepast om betere gebruikerservaringen te creëren. 

"Met onze Extension Kit kunnen partners en klanten hun bedrijfssystemen eenvoudig uitbreiden met onderscheidende diensten"

Claus Jepsen, Deputy CTO bij Unit4 Twitter

"Dit zijn slechts voorbeelden van diensten die gecreëerd kunnen worden. Onze Extension Kit is uniek onder  bedrijfssoftwareleveranciers en maakt gebruik van onze moderne ERP-architectuur, zodat partners en klanten hun bedrijfssystemen eenvoudig kunnen uitbreiden met onderscheidende diensten", aldus Claus Jepsen, Deputy CTO bij Unit4. "Organisaties die zich richten op het leveren van de beste ervaring aan hun mensen kunnen vanuit het centrale ERP-systeem bouwen aan het toevoegen en aansluiten van alles wat ze nodig hebben".

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter