Nieuws

Unit4 kondigt nieuwe cloudmigraties tegen een vaste prijs aan zodat klanten snel profiteren van een moderne werkbeleving voor hun mensen

Utrecht, Nederland, 

Nieuwsfeiten

  • Een snelle en eenvoudige overstap naar de cloud, met een migratie in slechts 20 dagen
  • Gegarandeerde vaste prijs voor het hele migratieproces
  • Kleine, middelgrote, grote en zakelijke pakketten gebaseerd op een gratis assessment voor migrerende klanten

Unit4, een ERP-leider gericht op de complete werkbeleving van mensen, kondigt vandaag cloudmigratie tegen een vaste prijs aan om het migratieproces voor klanten te vereenvoudigen. Migrerende klanten zullen profiteren van een snelle, makkelijke en volledig transparante overstap naar de cloud, tegen een laag vooraf afgestemd bedrag.

Het nieuwe aanbod ondersteunt Unit4's ambitie om mensen in staat te stellen slimmer, eenvoudiger en meer samen te werken. Dit resulteert in een betere werkbeleving. De moderne ERP- en bedrijfsapplicaties van Unit4 zijn speciaal ontworpen voor organisaties waar mensen centraal staan en leveren de tools en technologieën die de manier waarop mensen willen werken ondersteunen. Wie wil overstappen naar de cloud, doet als bedrijf een assessment. De behoeften van de klant worden dan bekeken en geëvalueerd. Zo ontstaat een volledig inzicht in de huidige oplossingen van de klant en kunnen er unieke aanpassingen en interfaces worden aangeboden. Op basis van die beoordeling kan Unit4 een cloudmigratieplanning in kaart brengen en een vaste prijs voor de duur van het migratieproces bieden.

Unit4 biedt vier migratiepakketten aan tegen een vast bedrag en een vaststaande tijdslijn.

  • Klein - vaste prijs van €15.000 en een cloudmigratie in 20 werkdagen.
  • Middelgrote - vaste prijs van €35.000 en een cloudmigratie in 40 werkdagen.
  • Groot - vaste prijs van €75.000 en een cloudmigratie in 75 werkdagen.
  • Enterprise - een op maat gemaakte prijs op basis van de assessment.

"De overstap naar de cloud en ons People Platform verbetert voor onze klanten niet alleen de werkbeleving van hun mensen, maar ook hun concurrentiepositie"

Mike Ettling, CEO van Unit4 Twitter

Unit4 wil dat klanten profiteren van de nieuwste innovaties en een nieuwe werkbeleving voor hun mensen die mogelijk wordt gemaakt door Unit4's People Platform en cloud agility. Dit betekent een conversationele en zelfsturende gebruikerservaring, een uitbreidbare verzameling van microservices en ingebouwde kunstmatige intelligentie en machine learning. Door gebruik te maken van ERP speciaal ontwikkeld voor op mensen gerichte organisaties kunnen mensen succesvoller zijn en zich richten op werk dat echte resultaten en tevredenheid oplevert. Klanten zullen ook profiteren van de state-of-the-art flexibiliteit en veiligheid in de Microsoft Azure cloudomgeving, met een van de meest uitgebreide certificeringen voor een clouddienstverlener.

"Onze klanten onderscheiden zich door hun mensen en de diensten die ze aanbieden. De overstap naar de cloud en ons People Platform brengt hen enorme voordelen en toegang tot nieuwe technologie die de beleving van de mensen en de concurrentiepositie verbetert", aldus Mike Ettling, CEO van Unit4. "Onze vaste prijs voor cloudmigratie zal hen helpen snellere time to value (de tijd tussen een verzoek en de eerste levering van dat verzoek) te realiseren, kosten te besparen en snel voordelen te halen uit het gebruik van hun oplossing in de cloud - met een minimum aan risico's. Het is een zeer concurrerend aanbod. We hebben een team van cloudmigratie-experts samengesteld om duidelijke onboardingplannen en een transparante cloudmigratieplanning te leveren. Er zullen geen verrassingen zijn voor klanten.”

Social Media

Contact

Marije Dippel

Communications Manager

marije.dippel@unit4.com

Twitter