Unit4Ideas – Welke ideeën hebt u?

Unit4Ideas is een online interactief en open forum waar u ideeën en wensen over Unit4 producten kunt uitwisselen. Het forum biedt klanten, medewerkers van Unit4 en andere betrokkenen de mogelijkheid over deze ideeën te discussiëren en er hun stem op uit te brengen. Momenteel is Unit4Ideas beschikbaar voor de volgende producten:

  • Unit4 Business World (voorheen UNIT4 Agresso)
  • Financials (voorheen UNIT4 Coda Financials)
  • Unit4 Consolidation & Cash
  • Agresso Wholesale

Door te stemmen komen de populairste ideeën vanzelf bovendrijven. De beste ideeën voeren we ook daadwerkelijk uit. Ieder idee dat op Unit4Ideas gepost wordt heeft dus kans daadwerkelijk geïmplementeerd te worden.

Hoe werkt het?

Via de zoekopties kunt u het forum verkennen en zo interessante (nieuwe) ideeën van andere leden ontdekken. U kunt ook zelf uw ideeën plaatsen. Reageer op ideeën van anderen en kom zo in gesprek met andere leden van het forum. Door te stemmen op ideeën die u interessant vindt, komen de populairste ideeën vanzelf bovendrijven. 

Uw voordeel

Een team van moderators, product managers en andere interne productspecialisten neemt alle ideeën in behandeling. Zij lezen en beoordelen ideeën, stemmen en commentaren. De populairste en meest innovatieve ideeën zullen dienen als continue input voor onze productontwikkeling. De beste ideeën voeren we ook daadwerkelijk uit. Ieder idee dat op Unit4Ideas gepost wordt heeft dus kans daadwerkelijk geïmplementeerd te worden. En daar profiteert u als gebruiker uiteindelijk het meest van!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ideeën met de RSS-feed. Bekijk via het tabblad ‘Ideeën’ welke ideeën populair zijn en welke zijn opgeleverd. 

Wilt u meestemmen?

Unit4Ideas is een volledig open forum waar al onze klanten aan kunnen deelnemen. Dus meld u aan op het voor u relevante forum, post uw ideeën en stem mee!