Onze vertrouwde partners | Unit4
Skip to main content

Unit4 Partner-ecosysteem

We leveren een onverslaanbare partnerervaring die niet alleen wereldwijd maar van wereldklasse is - en onze klanten de beste Enterprise Resource Planning-oplossingen biedt om hun doelen te bereiken.

Samen een betere ervaring

Elk lid van ons uitgebreide partner netwerk is zorgvuldig geselecteerd als een specialist in hun respectievelijke markten. Zo helpen ze echte waarde toe te voegen voor klanten.

Interesse om Unit4-partner te worden?
Bekijk deze video van één minuut voor een korte introductie tot het Unit4-partnerprogramma.

Het Unit4-partnerprogramma

We waarderen onze partners echt als extensie van onze organisatie en bieden de beste tools, ondersteuning, kennis en mogelijkheden om nog meer waarde te leveren aan onze wederzijdse klanten over de hele wereld. We hebben ook een uniek programma ontwikkeld om hun groei op drie niveaus te bevorderen, gebaseerd op de capaciteiten, bijdragen en klanttevredenheid van elke partner.

Maak kennis met onze partners

Unit4 partner level badge

Elite-partners

Dit zijn bedrijven die consequent laten zien dat ze in staat zijn om het hoogste niveau van succes te behalen bij Unit4 en klanten.

Unit4 partner level badge

Premier Partners

Dit zijn organisaties die blijk geven van een hoog niveau van vaardigheden en marktsucces en die actief kunnen samenwerken met Unit4 om aanzienlijke klantwaarde te leveren door middel van innovatieve oplossingen.

Unit4 partner level badge

Select Partners

Dit zijn bedrijven die nieuw zijn in het ecosysteem, maar specialisten zijn in hun respectievelijke markten. Ze zetten zich in om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en een langdurige relatie met Unit4 te ondersteunen.

Onze drie samenwerkingsmodellen

Al onze partners zijn teamspelers; ze hebben een passie voor Enterprise Resource Planning, zijn afgestemd op onze strategie en hebben volledig geïnvesteerd in ons merk. En ze zijn allemaal toegewijd aan het vinden van win-win-win-oplossingen - geschikt voor onze klanten, geschikt voor hun bedrijf en geschikt voor ons. We hebben een veelzijdige benadering van het partnerecosysteem aangenomen, waarbij gebruik wordt gemaakt van drie partnerschapsmodellen:

Maak kennis met onze partners

Go-To-Market (GTM)-partners

Deze werken als extensie van onze verkooporganisatie en zijn verantwoordelijk voor de verkoop van Unit4-oplossingen.

partner model icon
Serviceleveringspartners

Deze zijn getraind in onze Unit4-oplossingen om snelle implementatie, integratieoplossingen en ondersteunende diensten mogelijk te maken.

partner model icon
Product- en innovatiepartners

Deze vullen en optimaliseren de prestaties van onze oplossingen door middel van software-uitbreidingen en integraties.

partner model icon

Nieuws en views

Word lid van het Unit4 partner-ecosysteem -
jouw succes is ons succes

Wil je ook partner worden op 1 van onze producten en jouw bedrijf hierop trainen en vaardigheden laten groeien?